Stekt...

Jag ber om ursäkt för bloggtorkan och tystheten, och lovar bättring. I denna värme funkar ingenting, och speciellt inte min hjärna! Jag njuter verkligen av sommaren, men känner mig samtidigt både slö, seg och lat....

Igår var jag ute och träffade Jenny, en gammal kompis från mellanstadiet. Så roligt att se henne igen, och otroligt häftigt att uppleva hur lite man egentligen förändras, faktiskt. Himla trevligt var det i alla fall, satt ute på Värdshusets servering, Stefan fick ju följa med förstås eftersom jag ju är hans näringskälla ett tag till, och han gjorde förstås stor succé!

Vi putsar trapporna för glatta livet, vilket otroligt slitgöra!! Nu är bara finputset kvar, och så kan vi sätta igång och måla. Helst av allt skulle vi nog båda bara betsat och behållit det naturliga träet, men det bara går inte när trapporna redan är målade i typ 8 lager högglansig färg... Snyggt.... Så nu försöker vi bara göra det bästa av situationen, trappstegens alla kork-och limmattor är borta så nu kan vi börja måla. Ser verkligen fram emot slutresultatet.

Pratade med banken idag, vi ville flytta bolånet och försöka få ner månadskostnaden en aning, men vi fick inte riktigt dom villkor vi var ute efter. Så nu ska vi fortsätta prata med den bank vi redan tillhör, och se vad dom kan göra för att behålla oss som kunder. Det ska bli oerhört skönt att få ner denna kostnad något, kan ju inte precis påstå att jag är en höginkomsttagare just nu liksom!!

Vi tog farväl av dagis idag, så sorgligt!! Nu väntar 5 veckors semester för Tomas och David, och jag undrar verkligen hur det ska gå. 5 veckor... Hur många aktiviteter kan man hitta på egentligen? Tips emottagen tacksamt....

Ska skriva mer regulbundet, jag lovar.

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Ellie

Är imponerad över att du pallar slipa trappor i denna tropiska hetta!! Jag orkar knappt röra mig i överhuvudtaget!!

2009-07-03 @ 23:12:48
Postat av: Maria

Jag pallar inte egentligen, men tänker bara på alla underbara kalorier som rinner av medans jag jobbar. Och sen står jag inte ut med att ha trapporna i detta fula skick mycket längre, så där kommer lite drivkraft också. Men alltså, Alex och jag har nog gått ner typ 10kg tillsammans dom senaste dagarna, vilket slit och vilken värme!!

2009-07-03 @ 23:20:37
URL: http://matodast.blogg.se/
Postat av: Milla

Vi borde oxå fixa fultrappan, men jag lider av "vi börjar imorgon"-sjukan



Kram Milla

2009-07-04 @ 12:42:56
URL: http://metrobloggen.se/camillaslivochlustar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0